Aktivno uz KIKU® jabuku

Jabuke je lako poneti sa sobom, ne treba da se ljušte, a zbog voćnih kiselina koje se nalaze u kori idealne su za održavanje težine, stvaraju osećaj sitosti.

Vlakna i voda omogućiće da budete siti i brže regulišete telesnu težinu, dok uključivanje sveže jabuke u ishranu i dodavanje u jelima povećava hranljivu vrednost vašeg obroka.

Zbog svih svojih dobrih sastojaka, sveža KIKU jabuka je dobrodošla u ishrani tokom sva četiri godišnja doba. Ovo je posebno istaknuto sa promenama vremena kada dolaze i prehlade, popravite imunitet i povećajte sposobnost organizma da se bori.

Osim što je korisna za zdravlje, jabuka nas može održati u formi. Zahvaljujući ugljenim hidratima, posebno fruktozi i glukozi, jabuka snabdeva organizam energijom, sprečava umor i pomaže koncentraciji. U skladu je sa fizičkim aktivnostima i odgovara energetskim potrebama treninga.

Za savršen osećaj svežine: moćni vitamini omogućavaju pravi osećaj zadovoljstva. Za aktivne, brze, za one koji vode računa o svom zdravlju. Prepoznajte pakovanje osvežavajuće plave boje. Ukusna, sočna i slatka aroma autentične jabuke.