Dobitinici nagrada KIKU® foto nagradnog konkursa 2016

Dobitinici nagrada KIKU® foto nagradnog konkursa 2016
U prethodna tri meseca ljubitelji KIKU® jabuka imali su priliku priliku da zabeleže svoje KIKU® trenutke, podele ih sa nama i osovoje neke od vrednih nagrada.

Pred jedanaestočlanim žirijem sastavljenim od predstavnika KIKU® Srbije i KIKU® Evrope našao se veliki broj veoma kreativnih fotografija, kao i vrlo teška odluka. Nakon detaljnog pregledanaj svih fotografija, a usled velike konkurencije, naš žiri je odlučio da dodeli čak tri nagrade za treće mesto. Tako je glavna nagrada- laptop pripala Srđanu Janić iz Novog Sada, druga nagrada - tablet Jasmini Perović takođe iz Novog Sada, dok su fotoaparate osvojili Jelena Davidović, Tatjana Obođan i Vladimir Davidović. Osim glavnih nagrada, 45 KIKU rančeva biće dodeljeno autorima fotografija koje su ušle u uži krug.

Čestitamo svim dobitnicima i zahvaljujemo se što ste se igrali sa nama.

Svečana dodela nagrada održaće se u utorak 07.06.2016. godine u 17:30h u delu Living Room hotela Crowne Plaza (Vladimira Popovića 10, Beograd).

Očekujemo sve dobitnike i radujemo se druženju!

Vaš KIKU® tim

Dobitinici nagrada KIKU® foto konkursa 2017Dobitinici nagrada KIKU® foto konkursa 2017
I ove godine ljubitelji KIKU® jabuka imali su priliku da zabeleže svoje KIKU® trenutke, podele ih sa nama i osvoje vredne nagrade.
KIKU ponovo nagrađuje: Novi foto konkurs je počeo!KIKU ponovo nagrađuje: Novi foto konkurs je počeo!
Zabeležite svoj trenutak uživanja uz KIKU® jabuku u prirodi, podelite ga sa nama i osvojite neku od vrednih nagrada!
KIKU® momenat za sveKIKU® momenat za sve
Predstavnici KIKU® Srbije proveli su prijatno popodne u druženju sa dobitnicima nagrada.