Od voćnjaka do kupca

Sve je počelo od ...

Vreme je sa sobom donelo rast i razvoj...

O kvalitetu se svakodnevno vodi računa. Od momenta proizvodnje, skladištenja preko pakovanja do polica na dohvat ruke, pri čemu je manipulacija jabukom svedena na minimum. Celokupan proces se odvija uz primenu najmodernije tehnologije tako da se održi svežina tek ubranog ploda.

Od nastanka KIKU® jabuke su zaštićene prepoznatljivim pakovanjem osvežavajuće plave boje i nose zasluženo obeležje kvaliteta i najslađe jabuke.

Iz našeg voćnjaka do ljubitelja slatke KIKU® jabuke. U prilici smo da ove izuzetno slatke jabuke ponudimo kako domaćem tržištu tako i u zemljama iz okruženaja: Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

Uvodimo nove ukuse i jedinstvenu mogućnost da probate autentične KIKU® jabuke, intezivno crvene boje, svežeg, sočnog ukusa koji pleni slatkoćom.

Uključite svežu jabuku u Vašu ishranu koja je zahvaljujući svojim sastojicima jako zdrava namirnica. Svakim zalogajem sočne jabuke unosite u organizam brojne hranljive sastojke, nezasićene masti, vitamine, minerale, vlakna... Birajte čvrste jabuke sa lepom bojom, izbegavajte meke i sa tragovima udaraca i čuvajte ih na hladnom mestu sve do upotrebe.

Danas su KIKU® jabuke prisutne u zemljama širom sveta.